فواید و خواص چای برای افراد بسیاری ناشناخته و مبهم است. بر اساس مقالهی readersdigest چای به عنوان جایگزینی برای قهوه معرفی شده و گفته شده که چای فواید بسیاری برای سلامتی دارد که بعضی از آن فواید ناشناختهاند که به بعضی از آنها اشاره میکنیم.
ترمیم بریدگیها
چای سیاه به دلیل داشتن مادهای به نام تانین، به بند آمدن خونریزی از بریدگیها و زخمهای سر باز کمک میکند.
از بین بردن بوی بد پا
چای سیاه به صورت غلیظ دارای اسید تانیک است که باعث نابودی باکتریها شده و منافذ را میبندد و در نتیجه پا کمتر عرق کرده و بوی بد به خود نمیگیرد.
تقویت سلامتی لثهها
همانطور که گفته شد چای دارای اسید تانیک است و اسید تانیک ورم بافتهای لثه را کم کرده و از خون ریزی جلوگیری میکند یا شدت آن را کم میکند.
تقویت سیستم ایمنی بدن
دانشمندان با تحقیقات خود ثابت کردهاند که مقدار آنتی اکسیدانی که در چای سیاه و سبزی که حداقل ۵ دقیقه دم کشیده باشد حتی از بهترین میوهها هم با اختلاف بیشتر است.
حساسیت
فرقی نمیکند که به محرکهای پاییزی یا بهاری حساسیت داشته باشید میتوانید از چای که منبع فلاونوئیدها است برای درمان حساسیت خود کمک بگیرید.
فواید چای در طب سنتی
همه مواد غذایی که ما مصرف میکنیم دارای فواید و زیانهایی هستند اما چای به دلیل طبیعت درجه دوم گرم و خشک خود، مداوم نوشیدن آن مشکلی پیش نمیآرد، اما کسانی که دچار مشکلات ناشی از نوشیدن چای میشوند، دچار سوء مزاج، مشکل مزاج و یا …. هستند.
چای باعث برقرار شدن تعادل بین مزاج میشود و اندامهای بدن را تقویت میکند. نوشیدن چای بعد از غذاهای چرب و سنگین، قسمتهای آسیب دیده ناشی از غذا را مداوا میکند و باعث احساس راحتی و آسودگی در معده میشود.