آدرس: زنجان- شهرک صنعتی نو آوران- خیابان صنعت 1

چای کم رنگ و پر رنگ

چای آذربایجان

قدمت چای به چه زمانی بر می‌گردد و فواید آن چیست؟

چای یکی از نوشیدنی‌های محبوب در جهان شناخته می‌شود و آنهایی که چای می‌نوشند معتقدند که آرامبخش است و با خوردن آن احساس بهتری می‌کنند.

قدمت چای به ۵۰۰۰ سال پیش برمی‌گردد. کشت اولین چای در چین و به نام کاملیا سینِنسیس است. پس از پی بردن به فواید چای، کشت آن در قاره آسیا افزایش یافت و از همین جهت به کشور های مجاور نیز صادر شد.

از فواید بی شمار چای به چند مورد اشاره می‌کنیم:

از فواید چای می‎توان به بهبود عملکرد قلب اشاره کرد. با نوشیدن چای سیاه، پمپاژ اکسیین خون افزایش یافته و از همین جهت نوشیدن آن توصیه می‌شود. فایده دیگر چای در بالا بردن ایمنی بدن اشاره کرد.

بهبود سلامت استخوان،  بهبود هضم غذا، کاهش و بهبود کلسترول خون، کمک به کاهش وزن، کاهش و کنترل سنگ کلیه از دیگر خواص مهم چای است.

چای به دوصورت کم رنگ و پررنگ قابل نوشیدن است. هرکدام از چای ها دارای خواص بی‌شماری هستند و هر کدام مخاطبان زیادی را در بر دارند.

چای کم‌رنگ به فواید بی‌نظیر آن معروف است و افرادی که روزانه حتما یک وعده چای می‌نوشند باید به این نکته دقت کنند.

از فواید چای کم رنگ می ‌توان رقیق کردن خون در بدن اشاره کرد. طبق بررسی متخصصان عملکرد چای کم رنگ دقیقا مثل آسپرین است و از لخته شدن رگهای خونی و مغزی جلوگیری می‌کند. این فایده چای کم‌رنگ باعث شده تا بین سایر چای‌ها بیشترین طرفدار را داشته باشد.

پیشنهاد می‌شود تا بین وعده غذایی خود حداقل سه فنجان چای بنوشید. همچنین مصرف روزانه چای باعث کم شدن خطر زوال عقل نیز می‌شود. چای کم‌رنگ در کنار فوایدی که گفته شد باعث کمتر شدن سردرد نیز می‌شود. می‌توان با نوشیدن چای انواع سردرد و میگرن را کنترل و از بین برد.

چای غلیظ یا همان چای پررنگ پیشنهاد نمی‌شود چون پر از عوارض برای بدن است. عوارضی که چای پررنگ دارد به مرور در بدن احساس می‌شود. از مهم ترین عوارض نوشیدن چای پررنگ می‌توان به بیماری پروستات در سنین بالا اشاره کرد.  افرادی که به نوشیدن چای عادت دارند، نوشیدن چای پررنگ را توصیه نمی‌کنند.

همچنین نوشیدن چای غلیظ به بالا بردن فشار خون کمک می‌کند و خطر سکته قلبی و مسدود شدن رگهای خونی و مغزی کمک می‌کند. مصرف بیش از حد چای پررنگ برای افرادی که سابقه دیابت در خانواده دارند خطرناک است و احتمال بروز آن را افزایش می‌دهد. محققان چای سیاه را از عوامل سنگ کلیه هم می‌دانند.

افرادی که روزمره بیش از سه وعده چای پررنگ می‌نوشند باید به این نکته توجه داشته باشند که سلامتی آنها در خطر است و باید عادت خود را عوض کنند. پس پیشنهاد ما به شما نوشیدن چای تازه دم و کم رنگ است تا هم سلامتیتان را حفظ کنید و هم لذت طعم چای کم رنگ را تجربه کنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *