آدرس: زنجان- شهرک صنعتی نو آوران- خیابان صنعت 1

ترکیبات چای

ترکیبات چای

قدمت کشت چای به ۵۰۰۰ سال پیش برمی‌گردد که اولین کشت آن در چین اتفاق افتاد.

گیاه چای بعد از مدتی در آسیا گسترش یافت و اولین فردی که اقدام به کشت چای در ایران کرد آقا محمد خان قاجار بود. چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی‌های جهان است به طوری که سالانه میلیون‌ها تن از آن در جهان صادر شده و از همین جهت یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها نیز می‌باشد.

چای از ترکیبات بسیاری ساخته شده که به همه ترکیبات آن اشاره می‌کنیم. از ترکیبات چای می‌توان به تنین اشاره کرد. عملکرد تنین در چای آرامش دادن به افراد بعد از نوشیدن آن است. در واقع تنین مثل ارامبخش در چای عمل می‌کند.

دومین ترکیب در چای کافئین آن است. کافئین ماده ای بی رنگ و بی بو است که باعث رفع خستگی و دادن آرامش زیاد ب افراد بعد از نوشیدن چای می‌شود. کافئین ماده‌ای است که بعد از خوردن آن در افراد ضربان قلب را بالا برده و باعث افزایش ادرار می‌شود.

تئوفیلین یکی از ترکیبات مهم در چای است که شل کننده عضلات است و باعث بالا بردن جریان خون در بدن می‌شود. ماده تئوفیلین موجود در چای را نباید دست کم گرفت. این ماده باعث تقویت ضربان قلب می‌شود و همچنین ضد استرس است.ترکیبات چای

ترکیب بعدی در چای که قابل بحث است، تانن است. تانن در چای طعم تلخی دارد و این ماده باعث جذب مواد معدنی مفید برای بدن و جذب آهن می‌شود. تانن در چای همچنین از التهاب روده و اسهال جلوگیری می‌کند. همچنین باعث دفع مواد مضر بدن شده و برای تقویت و بهبود کبد نیز مفید واقع می‌شود.

کاتچین یکی دیگر از ترکیبات موجود در چای است. کاتچین در چای باعث جلوگیری از انواع سرطان، کاهش دهنده چربی بیش از حد خون و تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر انواع ویروس می‌شود. همچنین این ماده باعث کنترل فشار خون در بدن شده و از افزایش فشار خون جلوگیری می‌کند.

تیانین نیز از دیگر ترکیبات موجود در چای است. مهم ترین خاصیت تینانین در چای بهتر کردن مزه چای است. در واقع چای بدون وجود تینانین معنایی ندارد. همچنین این ماده مثل کافئین آرامبخش بوده و ضد استرس است.

ماده دیگری که جزو ترکیبات چای محسوب می‌شود فلوراید است. فلوراید موجود در چای باعث موجب استحکام دندان‌ها شده و بلافاصله بعد از نوشیدن چای توسط بدن جذب شده و از ایجاد بوی بدن دهن جلوگیری می‌کند. فلوراید در کنار این خاصیت خود باعث محکم کردن دیواره‌های خونی نیز می‌شود.

از ویتامین‌های موجود در چای می‌توان به ویتامینB1، ویتامین B2، ویتامین B6 و ویتامین K اشاره کرد.

پس با نوشیدن یک چای تازه دم می‌شود کلی مواد مفید دریافت کرد. پیشنهاد ما به شما نوشیدن حداقل سه وعده چای در روز است.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *